header acs

Algemene info

Wil je zelf creatief aan de slag? Dan kan je bij mij terecht voor een ruim aanbod aan workshops. Deze vinden plaats in mijn atelier in Bornem. We werken in kleine groepjes om de kwaliteit van de workshops te garanderen.

De minimumleeftijd is 16 jaar. Kinderen vanaf 12 jaar zijn welkom onder begeleiding van een betalende volwassene. Wil je dus samen met 1 kind op workshop komen, dan moet je voor 2 personen inschrijven.

Heb je een speciaal verzoek, wil je een techniek aanleren die niet op deze website staat, wil je een vrijgezellendag, verjaardagsfeestje of bedrijfsfeest organiseren? Dat kan ook allemaal. Je kan me vrijblijvend contacteren om de mogelijkheden te bespreken.

Je kan ook bij jou thuis een workshop organiseren. Stel zelf een groepje vriendinnen samen en ik kom bij jou thuis de workshop geven. De prijs hangt dan af van hoeveel personen er zullen deelnemen. Zal de workshop doorgaan binnen een straal van 10 km rond Bornem, dan reken ik geen verplaatsingskosten aan. Vanaf een afstand van meer dan 10 km, bedragen de verplaatsingskosten 40 eurocent per km.

Indien er te weinig inschrijvingen zijn, wordt de workshop geannuleerd. Je kan dan deelnemen op een andere datum of  je krijgt je cursusgeld terug.

Wil je zelf om een bepaalde reden achteraf je inschrijving annuleren, dan gelden de algemene annulatievoorwaarden.